NOUTATI
  • Sedinte de consultanta PFA - in fiecare zi a saptamanii, online
  • Sunati la nr. de tel. 0722 488 815, persoana contact Marius Cojocaru

Totul despre PFA in 2017: infiintare PFA 2017, contabilitate PFA 2017, declaratii PFA 2017, impozite PFA

Brandul nostru este  „Expert PFA” pentru ca iti oferim asistenta telefonica la 0722-488-815. Ia deciziile informat pentru firma ta tip PFA.

Daca ai hotarat sa-ti incepi afacerea ca PFA sau profesionist liberal (medic, avocat, notar, arhitect, etc.), probabil  ai realizat ca este mai degraba o cursa cu obstacole, nu o plimbare in parc. Nu ti-a spus si nu-ti va spune nimeni care sunt actele necesare pentru infiintarea PFA in 2017 sau care sunt demersurile ulterioare autorizarii.

Vizitatorii nostri cauta informatii despre: acte necesare PFA 2017, acte PFA 2017, acte pentru PFA 2017, acte necesare deschiderii PFA 2017, infiintare PFA 2017.

Pentru a lamuri situatia, enumeram mai jos actele necesare infiintarii PFA:

-act de identitate titular;

-act(e) sau documente care sa ateste studiile in domeniul (e)  in care doreste sa se autorizeze;

-acte sau documente care sa ateste existenta unui sediu profesional.

Precizam ca enumerarea documentelor de mai sus este informativa, fiecare persoana care doreste autorizarea poate avea o situatie specifica, care trebuie analizata individual.

Oferim informatii informatii complete tuturor acelora care doresc sa construiasca si sa dezvolte propria afacere ca persoana fizica autorizata, persoana fizica independenta sau profesie liberala. Brandul echipei PFA Consultanta este: „EXPERT PFA„.

Misiunea nostra este sa construim afaceri sigure, profitabile si legale.

Va invitam sa folositi instrumentele de mai jos:

1 Soft contabilitate PFA – aplicatie online pentru PFA, dezvoltata de  PFA-Consultanta, Ec. Marius Cojocaru  (contabilitate) si Ec. Daniel Ion (IT). Functiile programului PFA sunt actualizate conform OMFP 170/2015 privind contabilitatea in partida simpla.

                                                   vezi mai mult … 

2 Ghid PFA 2017: pas cu pas, totul  despre PFA sau asa imi construiesc viitorul –  Ec. Marius Cojocaru  (autor, ed. 2017, revizuita si actualizata conform OMFP 170/2015 privind contabilitatea in partida simpla).

                                                                                                           vezi mai mult …

3 Curs Contabilitate PFA 2017: infiintare PFA, declaratii fiscale PFA, gestiune PFA si contabilitate PFA sau asa administrez  afacerea mea ca PFA, editie revizuita conform Codului fiscal 2017,  privind contabilitatea in partida simpla, lector Ec. Marius Cojocaru.

                                    vezi mai mult …

4 Consultanta PFA 2017, sedinte de consultanta individuala, organizate saptamanal la unul dintre birourile noastre din Bucuresti sau Slatina.

vezi mai mult…

5 Freelancer PFA, informatii esentiale despre: autorizare, facturare, inregistrare in ROI, TVA, declaratii fiscale, impozite si taxe,  contabilitate si fiscalitate…si multe altele

vezi mai mult…

Afla informatii la zi despre cele mai dezbatute probleme ale PFA si ale profesiilor liberale din interviul acordat de  Marius Cojocaru la Radio Romania Actualitati in data de 19.01.2016, emisiunea : Tema zilei”, moderator Alexandra Andon  Click AICI!

Vrei sa muncesti legal in Romania, in Uniunea Europeana sau in orice alt stat din lume? Iti propunem cea mai simpla forma de autorizare si functionare: persoana fizic autorizata. Promovam si dezvoltam conceptul ” totul despre PFA” de la infiintare.

Echipa noastra a demarat proiectul” PFA Consultanta” in anul 2010 si a dezvoltat pachete de produse si servicii complete pentru persoanele fizice autorizate si pentru profesiile liberale.
Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si vom gasi totdeauna o solutie de rezolvare a problemelor tale. Avem in portofoliul nostru mii de clienti din toate mediile sociale si de toate varstele, de la tineri studenti pana la persoane aflate la pensie care au incredere in informatiile nostre si au fost directionati pe calea cea buna. Iti vom pune la dispozitie  instrumentele de care ce ai nevoie pentru a pune bazele unei afaceri de succes.
Raspunsurile noastre la intrebarile tale sunt de bun-simt si reprezinta solutii pentru probleme  si provocari diverse.
Telefoane de contact:+40-722-488-815 Vodafone  +40-746-547-061 RCS-RDS

Lista COMPLETA a produselor si serviciilor nostre:

VIZITEAZA MAGAZIN!

 Suntem o firma  conceputa pentru a satisface pe deplin cerintelor clientilor nostri cu promptitudine si profesionalism.

— Pagina de Google+