NOUTATI
  • Sedinte de consultanta PFA - saptamanal - zilele de joi si vineri
  • Pentru programari sunati la nr. de tel. 0722 488 815

Curs PFA Online

450.00 lei 200.00 lei

Curs PFA Online

 Infiintare PFA, Declaratii PFA, Impozite si Taxe PFA, Contabilitate PFA, Consultanta gratuita pentru PFA timp de 12 luni.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Curs PFA Online

Se adreseaza intreprinzatorilor persoane fizice care doresc sa faca afaceri ca PFA sau profesii liberale.
De asemenea, cursul se adreseaza si acelora care sunt deja autorizati si desfasoara activitati ca PFA sau profesionisti independenti.

Evenimentul Curs PFA Online se desfasoara fara restrictii de distanta fiind practic accesibil din orice  loc din tara sau din strainatate.

Demersul Curs PFA Online este planificat sa se desfasoare o data la doua saptamani, pe parcursul a doua zile, de regula Luni si Marti, intre orele 19.00 –  21.00, dar de poate organiza la cererea si disponibilitatea clientilor.

Opinii clienti:
„Infiintarea si gestiunea corecta a PFA nu este complicata, dar pentru cineva care nu a mai luat contact cu aceasta lume, legile din frumoasa noastra tara pot deveni repede un factor descurajator. Ghidul PFA si Cursul  PFA online m-au ajutat sa inteleg cum se desfasoara lucrurile, cu atat mai mult cu cat stiam ca sfaturile vin din partea unui om cu experienta in acest domeniu.  Consilierea oferita a fost si imi este in continuare de foarte mare ajutor. De asemenea, programul de contabilitate imi usureaza foarte mult munca” -Miercurea Ciuc, Florin Mihalache- dezvoltator aplicatii mobile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.