NOUTATI
 • Sedinte de consultanta PFA - in fiecare zi a saptamanii, online
 • Sunati la nr. de tel. 0722 488 815, persoana contact Marius Cojocaru

ESTE RENTABIL SA FII PFA? FII PRODUCTIV, PARTICIPA LA EVENIMENTUL CURS PFA

CURS PFA (infiintarea, contabilitatea si fiscalitatea PFA) Locatia: Bucuresti (Piata Victoriei), Sos. N. Titulescu, nr.1, Bl.A7, Sc.2, Ap.55

Curs PFA

Durata evenimentului Curs PFA este de 8 ore si este organizat  Sambata, 24 FEBRUARIE 2018, intre orele 11.00 – 18.00. Pretul este de 450lei/persoana

Foloseste avantajele oferite de PFA in interesul tau

Seminarul este organizat lunar, incepand cu anul 2012. Pana in prezent, la acest eveniment, au participat peste 1000 de persoane. Participantii la seminar beneficiaza de consultanta PFA, gratuita, timp de 12 luni, la telefonul de contact de pe site: 0722 488 815 sau prin e-mail, ori de cate ori este necesar.

Exista in piata o anumita tensiune si discutii, in general, nedocumentate despre PFA si profesiile liberale. Din pacate aceste discutii nu aduc nimic bun si nu trateaza fondul problemei.

Cu toate acestea multi antreprenori isi desfasoara activitatea independent ca PFA  sau aleg aceasta cale de autorizare si functionare. De ce  aleg aceasta cale?


Pentru  a te infiinta ca PFA este extrem de simplu, costurile sunt mici, administrarea contabila si fiscala o poti face singur si dispui  de banii tai in orice moment. In anumite situatii poti opta pentru forma de impozitare, in sistem real sau la norma de venit.

Curs PFA

Gaseste raspunsuri la intrebarile tale legate de PFA

Cu siguranta te-ai intrebat sau inca te intrebi cat de rentabil este sa fii PFA. Iti sugerez sa fii productiv si  deciziile sa fie rationale si economice, in cunostinata de cauza.

 • Care sunt actele si pasii necesari infiintarii PFA?
 • Cat ma costa  si in cat timp obtin autorizarea PFA?
 • Cati bani investesc pentru a porni afacerea si cum ii planific in buget?
 • Care sunt pasii de urmat dupa autorizare? Ce declaratii fiscale fac?
 • Cum facturez produsele si serviciile vandute clientilor mei?
 • Care sunt veniturile din activitatea PFA?
 • Care sunt cheltuielile deductibile ale PFA?
 • Cum intocmesc actele de contabilitate? Pot sa fac treaba asta singur?
 • Care sunt taxele si impozitele obligatorii de plata?
 • Care sunt declaratiile fiscale si cand le intocmesc?
 • De cate ori pe an trebuie sa merg la ANAF?
 • Pot sa folosesc angajati sau colaboratori in activitatea mea?

Sunt cateva din subiectele dezbatute pe parcursul a 8 ore de seminar. Ele vor fi completate de exemple practice intalnite in activitatea zilnica a PFA sau pot fi aduse in discutie de participantii la curs.

Curs PFA

Lectorii seminarului sunt Marius Cojocaru, economist, promotorul proiectului PFA Consultanta  si Daniel Ion, economist – specialist IT in constructia si dezvoltarea programelor informatice integrate pentru contabilitatea PFA.

Fiecare dintre ei iti va impartasi din experinta proprie ca persoana fizica autorizata, asa incat o sa afli lucruri utile, o sa inveti sa eviti greseli, o sa-ti gestionezi afacerea in interesul tau si al familiei tale.

In plus, vei cunoste oameni care au aceeasi orientare in afaceri ca si tine, cu care poti stabili contacte pe termen lung.

In vederea pregatirii acestui seminar vei primi, la inscriere, materiale de studiu: Ghidul PFA si anexele sale legate de impozitarea la norma de venit, dependenta /independenta PFA si impozitul pe proprietate.

Pentru a consulta AGENDA evenimentului faceti CLICK  AICI!

Informatii suplimentare: tel. 0722 488 815, persoana contact Marius Cojocaru